Skip to main content

Ayurvedische massage olie

Ayurvedische massage olie

Wil je Ayurvedische massage olie kopen?

Bij een ayurvedische oliemassage gaat het niet om krachtig masseren van spierweefsel, maar om lichaam en geest door harmoniserende oliën en zachte bewegingen een diep innerlijk evenwicht te schenken. Het belangrijkste is dat de olie op de huid gelijkmatig wordt verdeeld en zorgvuldig wordt ingewreven, zodat de olie goed in de huid kan trekken.

Masseer eerst het hoofd met kleine, cirkelvormige bewegingen. Dan verder nek, hals, schouders, armen en handen. Masseer de lange beenderen met op- en neergaande rechte streken en de gewrichten cirkelvormig. Buik en borst met zachte streken; de buik met langzame cirkelvormige bewegingen met de wijzers van de klok mee. Ten slotte masseert u voeten en voetzolen. Optimale werking wordt bereikt wanneer u de olie minstens 15 minuten laat intrekken alvorens te gaan douchen of baden. Wanneer u niet veel tijd hebt, masseer dan alleen hoofd, oren en voetzolen.

Ayurveda massage-olie van allerfijnste kwaliteit

Gerijpte, fijne biologische sesamolie, klaar voor gebruik, voor de dagelijkse zelfmassage in een fles van 200 ml. ‘Gerijpt’ betekent: eenmaal kort verhit tot 100 – 108°C. Daardoor wordt de olie meer vloeibaar en wordt daardoor gemakkelijker door de huid opgenomen. De olie is voor alle huidtypes geschikt.

Vata-, Pitta- en Kapha-massage-olie

Met specifieke kruidenextracten volgens origineel ayurvedisch recept: ‘Vata massage-olie’ voor een normale tot droge huid, ‘Pitta’ voor een gevoelige huid en ‘Kapha’ voor een vette huid.

Maharani massage-olie

Speciaal voor de veeleisende huid vanaf 40, met kostbare ingrediënten zoals ashwagandha, sandelhout, amlavrucht en lotusbloesem!

Bron: www.ayurveda.nlGeen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *